Szolgáltatásaink
  • Pályázatok, források felkutatása
  • Komplett pályázatírás
  • Segítségnyújtás a pályázat megírásában (tanácsadás, minőségbiztosítás)
  • Aktív részvétel a pályázat megvalósításában (kifizetési kérelmek beszámolók összeállítása, kapcsolattartás a támogató szervezettel, pályázati menedzsment szolgáltatás)
  • Segítségnyújtás a pályázat megvalósítása során (tanácsadás,  minőségbiztosítás)
  • Banki hitel ügyintézés
  • Széchenyi Kártya ügyintézés
Menedzsment Fórum Partner

A Menedzsment Fórum komoly szakmai múlttal rendelkező hiteles szakembergárda segítségével támogatja a magyar gazdaságot, illetve annak egyes szereplőit, hogy minél hatékonyabban és eredményesebben férjenek hozzá a rendelkezésre álló fejlesztési és működési forrásokhoz.

Pályázatíró kollégáink a pályázatírási tapasztalatokon túl sokéves gyakorlatot szereztek úgynevezett közreműködő szervezeteknél, ezért tisztában vannak a pályázatok értékelési, bírálati menetével, működésmódjával, így jól ismerik a sikeres pályázathoz szükséges elvárásokat.

Küldetés

Célunk, hogy a lehetőségek felkutatásától a pályázatíráson át az egész megvalósítási folyamatot átfogó projektmenedzsmentig magas színvonalú és teljes körű szolgáltatásokkal segítsük Partnereinket.

Munkánk során elsősorban az európai uniós pályázatok kiválasztásában, megírásában, és megvalósításában tudunk támogatást adni.

Lehetőségek

Partnereinkkel kapcsolatba lépve díjmentes tanácsadással segítjük jövőbeli terveik, elképzeléseik megvalósulását a megfelelő, aktuális pályázatok felkutatásával. Megtalálva a megfelelő pályázati forrást, elvégezzük Partnereink pályázatképességi vizsgálatát, majd az adott pályázattal kapcsolatos pályázati előminősítést.

Abban az esetben, ha Partnerünk megfelel a pályázati feltételeknek, s vállalja a pályázattal járó kötelezettségeket kétféle szolgáltatást tudunk nyújtani a pályázatírás kapcsán. Egyrészt vállaljuk a komplett pályázatírást.

Másrészt amennyiben Partnerünknél biztosított a megfelelő erőforrás a pályázat elkészítésére, ám szeretne egy lépéssel közelebb kerülni a támogatás elnyeréséhez, úgy tapasztalt kollégáink által nyújtott minőségbiztosítási szolgáltatásunk segítségével még a pályázat beadása előtt azonosíthatóak a sikeres forrásbevonást ellehetetlenítő hibák.

Cégünkkel együttműködő társaságok a számos kombinált pályázathoz szükséges hitelforrások, illetve a pályázatírástól független hitelek (pl. Széchenyi Kártya) felkutatásában és igénylésében is aktív segítséget tudnak nyújtani.

A Menedzsment Fórum Partner szolgáltatásai kiterjednek a pályázatíráson túlra is, vagyis szakmai segítséget nyújtunk a megvalósítás során is. Lehetőség van szakértőink aktív, folyamatos projektmenedzseri, illetve eseti jellegű részvételére a pályázatok implementálásában (kifizetési kérelmek, beszámolók összeállítása, kapcsolattartás a támogató szervezettel, pályázati menedzsment szolgáltatás, stb.)

Kiemelt segítséget tudunk nyújtani sikeresen megvalósított pályázatok kommunikációjában, hiszen cégünk az ország egyik fontos gazdasági tartalomszolgáltatója, az mfor.hu gazdasági portál üzemeltetője is.

Így nem csak a szakembergárda, hanem egy ismert gazdasági portál is biztosítja az Ön projektjének sikerét.